Siirry pääsisältöön

Poista Zorgo Virus (+ purkaa .zorgo-tiedostot) - HiddenTear Ransomware

Zorgo - Yleistä

Thän Zorgo tarkoittaa lunasohjelmisto -tyyppistä tartuntaa. Infektio tulee HiddenTear-lunaohjelmistoperheestä . Zorgo kehitettiin erityisesti kaikkien tärkeimpien tiedostotyyppien salaamiseksi. Heti kun tiedosto on salattu, ihmiset eivät voi käyttää niitä. Zorgo lisää ".zorgo" -laajennuksen jokaiselle sen salaamalle tiedostolle. Esimerkiksi tiedosto “ myphoto.jpg ”, kun Zorgo salaa sen, nimetään uudelleen nimellä “ myphoto.jpg.zorgo ”. Heti kun salaus on valmis, Zorgo sijoittaa erityisen tekstitiedoston jokaiseen salattua tietoa sisältävään kansioon.

Zorgon tekstitiedoston lunastusta pyytävä viesti on ehdottomasti sama kuin muiden HiddenTear-tyyppisten ransomware-edustajien lausunnot. Siinä keskustellaan kirjaimellisesti siitä, että tiedot on salattu ja että ainoa tapa palauttaa se on käyttää erityistä salauksen purkuavainta. Valitettavasti tämä on ehdottomasti totta. Zorgon käyttämää salaustekniikan tyyppiä ei vieläkään tutkita asianmukaisesti. Silti on ehdottomasti varmaa, että jokaiselle uhri voidaan antaa erityinen salauksen purkuavain, joka on täysin erillinen. Tiedostoja on mahdotonta palauttaa ilman käytettävissä olevaa avainta.

Toinen Zorgon temppu on, että uhrit eivät pääse avaimeen. Avain tallennetaan tiettyyn palvelimeen, jota käyttävät Zorgon lunastusohjelmiin liittyvät petokset Avaimen saamiseksi ja tärkeiden tietojen palauttamiseksi ihmisten on maksettava lunnaat.

Pyydetystä summasta riippumatta ihmisten on kuitenkin pidettävä erillään lunnaan maksamisesta. Verkkopetokset eivät ole oikeudenmukaisia, joten he yleensä jättävät huomiotta sen, mitä heidän uhrinsa kokevat ongelmasta, jopa silloin, kun maksu saavuttaa heidän taskunsa. Tästä syystä lunastuksen maksaminen ei yleensä anna positiivista tulosta ja ihmiset vain tuhlaavat rahansa turhaan.

Suosittelemme, että et ota yhteyttä näihin huijareihin ja älä ehdi siirtää rahaa heidän tililleen. Sanotaan myöntävän, että Zorgon lunastusohjelmistoa ei voida murtaa ja voida palauttaa datatietoja täysin ilmaiseksi. Siksi aivan paras päätös on kadonneiden tietojen palauttaminen käytettävissä olevasta varmuuskopiosta.

 Virusyhteenveto

NimiZorgo Ransomware
Tiedostopääte.zorgo
Tyyppiransomware
PerheHiddenTear
Lyhyt kuvausLunastusohjelma salaa kaikki järjestelmään tallennetut tiedot ja vaatii sinulle lunastusmaksun, jonka väitetään palauttavan tärkeät tiedostosi.
oireetRansomware suorittaa tiedostojen salauksen AES- ja RSA-salausalgoritmeilla. Kun salaus on valmis, ransomware lisää erityisen zorgo-laajennuksen kaikkiin sen muokkaamiin tiedostoihin.
JakelumenetelmäRoskapostit, sähköpostin liitteet
Samanlaiset tartunnatLiite , Gula , Rekensom
Poistotyökalu BanwuSoft AntiMalware

Muista, että verkko on nyt hukkua uhkilta, jotka näyttävät verrattavissa Zorgon lunastusohjelmiin . Se on samanlainen Encl ja monet muut ransomware-tyyppiset uhat. Tällaisia ​​tuhoisia ohjelmia kehitetään yleensä tärkeän tiedon salaamiseksi ja vaatimuksen ilmoittamiseksi ennen käyttäjän maksamista lunnaalle. Kaikkien tällaisten ransomware-uhkien erikoisuus on, että kaikki soveltavat vertailukelpoista algoritmia tuottamaan erillinen salausavain tiedostojen salauksen purkamista varten.

Siksi niin kauan kuin lunastusohjelmistoa kehitetään edelleen tai siinä on joitain piilotettuja virheitä, tiedon palauttaminen käsin ei ole yksinkertaisesti mahdollista. Ainoa tapa välttää tärkeiden tietojen menettäminen on luoda rutiininomaisesti varmuuskopioita tärkeistä tiedoista.

Muista, että vaikka luot tällaisia ​​varmuuskopioita, ne on asetettava erityiseen tallennusapuohjelmaan, jotta ne eivät muodosta yhteyttä päätietokoneeseesi. Voit käyttää USB-muistitikkua tai ulkoista kiintolevyä tähän tarkoitukseen tai tutustua pilvitallennuksen ohjeisiin. Jos pidät varmuuskopiotiedostosi yhteisessä järjestelmässä, ne saatetaan salata muiden tiedostojen kanssa, joten se ei ehdottomasti ole hyvä säilytyspaikka.

Kuinka ransomware saastutti tietokoneeni?

Verkkohuijauksissa on useita menetelmiä Zorgo-lunastusviruksen levittämiseksi Vaikka se epäilee kuinka Zorgo injektoi tietokoneesi, on joitain vuotoja, joiden läpi se voi tunkeutua järjestelmään:

  • integrointi kolmannen osapuolen ohjelmistosovelluksiin, erityisesti ilmaisohjelmiin;
  • tuntemattomien lähettäjien roskapostit;
  • Verkkosivustot, jotka tarjoavat ilmaisia ​​isännöintipalveluita;
  • laittomat vertaisverkkojen (P2P) lataukset.

Usein Zorgo-virus voi esiintyä aitana ohjelmistona, esimerkiksi ponnahdusikkunoissa, joissa käyttäjiä kehotetaan suorittamaan joitain tärkeitä ohjelmistosovelluspäivityksiä. Tämä on yleinen tekniikka, jota verkkohuijaukset houkuttelevat ihmisiä lataamaan ja asentamaan Zorgo-tartunnan manuaalisesti menetelmällä, jolla he osallistuvat suoraan asennusprosessiin.

Lisäksi rikolliset voivat kuvata lukuisia sähköpostiviestitaktiikoita haitallisten koodien syöttämiseksi Windows PC: hen. Joten he voivat kuvata toivomattomien roskapostisähköpostiviestien lähettämisen hankalilla ilmoituksilla, joissa käyttäjiä kehotetaan lataamaan liitteitä tai napsauttamaan tiettyjä latauslinkejä, esimerkiksi niitä, jotka motivoivat käyttäjiä avaamaan joitain kuitit, asiakirjat, veroilmoitukset tai laskut.

Tarpeetonta mainita, että tällaisten asiakirjojen avaaminen tai vaarallisten linkkien napsauttaminen voi vahingoittaa vakavasti tietokonetta. Fiktiiviset Adobe Flash Player -päivityksen tiedot saattavat johtaa Zorgon lunnaaseen . Hajotettujen sovellusten osalta nämä laittomasti ladatut ohjelmat voivat myös sisältää haitallisia koodeja, jotka johtavat Zorgon salaisuuteen. Lopuksi, Zorgon injektio voidaan suorittaa troijalaisten avulla, jotka salaisesti injektoidaan järjestelmään ja asennetaan haitallisia apuohjelmia ilman käyttäjän lupaa.

Onko mitään keinoa välttää Zorgo-lunastusviruksen injektiota ?

Huolimatta siitä, että järjestelmässäsi ei ole 100-prosenttista takuuta järjestelmän tartunnan estämiseksi, on joitain ohjeita, jotka haluamme jakaa kanssasi. Ensinnäkin, ole hyvin varovainen surffailtaessa verkossa ja etenkin ladatessasi ilmaisia ​​sovelluksia. Pidä erillään epäilyttävien sähköpostien liitteiden avaamisesta, varsinkin kun sähköpostin lähettäjä ei ole sinulle tuttua.

Muista, että jotkut ilmaisten ohjelmistojen asentajat saattavat sisältää muita ei-toivottuja apuohjelmia paketissa, joten ne voivat olla haitallisia. Varmista, että nykyinen virustorjunta ja koko käyttöjärjestelmäsi on aina päivitetty asianmukaisesti.

Tietysti piraattiohjelmien lataaminen on kiellettyä, ja se voi aiheuttaa huomattavia vahinkoja järjestelmällesi. Siksi pidä poissa murtuneiden ohjelmistojen lataaminen. Sinun on myös erittäin suositeltavaa harkita uudelleen olemassa olevaa tietoturvaohjelmistoa ja mahdollisesti vaihtaa toiseen tietoturvaratkaisuun, joka voi tarjota paljon parempia palveluita tietokoneesi puolustamiselle.

Alla löydät tarjouksen Zorgon tekstitiedostosta:

Tämä tietokone on hakkeroitu
Henkilökohtaiset tiedostosi on salattu. Lähetä minulle PayPal-rahat: zorgoprojecthackergroup@gmail.com
Sen jälkeen näet rakastetut tiedostosi uudelleen, kun olen ilmoittanut viestistäni epätasapainoon.
Lähettäjä: Huijasi! : \ ')

Kuvakaappaus tiedostoista, joissa on .zorgo-laajennus, jonka on lisännyt ransomware:
Zorgo Ransomware - salaa tiedostot .zorgo-tunnisteella

Lähde: https://adware.guru/remove-zorgo-virus/

Kommentit

  1. That's bs and only scammers can get zorgo ransomware, like this site people. They also offer loans but you need to pay first and you get nothing. Also Banwusoft only generate random numbers, doesn't scan anything. And after 1 secon scan you need to buy program for "cleaning" your computer. It doesn't clean anything, totally bs.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Creators of REvil (Sodinokibi) claim to have sold Donald Trump’s data

Earlier this week,  we talked  about how a hacker group behind the development of the ransomware REvil (Sodinokibi) hacked Grubman Shire Meiselas & Sacks (GSMS), a New York law firm. USA. Now Sodinokibi claims to have sold Donald Trump data. A mong clients of this com pany are dozens of world stars: the  GSMS customer list  contains such names as Madonna, Lady Gaga, Elton John, Robert de Niro, Nicki Minaj, U2 and so on. As often happens recently, hackers not only encrypted the data of the affected company, but also stole a lot of files related to the GSMS star clients. “The total amount of stolen information was 756 GB, including contracts, phone numbers, email addresses, personal correspondence, non-disclosure agreements and much more”, – claims the group. After the hack, the group gave the affected company a week to pay the ransom. When this period expired, on the intruders site arrived a new message. REvil operators said that during negotiations with GSMS representatives they we

About “Antivirus update is prepared” scam

The “ Antivirus update is prepared ” alerts are a social engineering attack that places your web browser on full screen and display pop-up messages that won’t go away, basically hacking your browser. These fake error windows aim to fool you right into calling a suggested technological support hotline. If you call these fraudsters, they can use phony services for your “troubles” as well as ask for order in the kind of a single charge or subscription to a purported support service. These “ Antivirus update is prepared ” informs are absolutely nothing more than a scam. Don’t call the number in the pop-ups. Microsoft’s error and also alerting messages never consist of a contact number. Microsoft does not send out unrequested email messages or make unwanted phone calls to request personal or financial info or repair your Windows. Treat all unwanted phone calls or pop-ups with apprehension. Do not give any individual info. Your internet browser might be redirected to the websites that displa

Remove Eking Virus (+Decrypt .[decphob@tuta.io].eking files) – Phobos Ransomware

Eking Virus Ransomware T he  Eking  stands for a ransomware-type infection. The virus comes from the  Phobos  ransomware family. Eking was elaborated specifically to encrypt all major file types. As soon as the file is encrypted people are unable to use them. Eking adds the “.[decphob@tuta.io].eking” extension for each file encrypted by it. For example, the file “ myphoto.jpg “, when encrypted by Eking, will be renamed into “ myphoto.jpg.[decphob@tuta.io].eking “. As soon as the encryption is completed, Eking places a special text file into every folder containing the encrypted data. The message given by Eking text file requesting for the ransom is absolutely the like the statements given by other ransomware virus representatives belonging to the Phobos clan. It literally points out that the information is encrypted and that the only way to bring back it is to use a a special decryption key. Unfortunately, this is definitely true. The type of cryptography mechanism applied by Eking is